13 Aralık 2008 Cumartesi

kısa kısa birbirinden alakasız

- sabah arabamız çalışmadı soğuktan hadi ittir bakam kaktır bakam yok ben bu sahneyi bi yerden hatırlıyom dedim bizimkilere kepsuttan dönüşte ana yolda aynı ittirme olayını yaşamıştım rezillik diz boyu+karizma yerlerde tabi(hangi karizma:P) en iyisi bu arabayı yakında çıkacak hurda indiriminden faydalanmak üzere birine verivermek :)) -kemalizmle dün geceki beyaz şovu özet geçip güldük pek eğlenceliydi akşam beyazıt her zamankinin aksine -5 kişinin birden bi trafik kazasında hayatını kaybetmeleri herkesi yasa boğdu. hız kesmek için kazalar için artık kesin çareler düşünülmeli.. insan hayatının önemi ne zaman anlaşılıcak ülkemizde allah aşkına yunanistanda bir kişi öldü diye kıyamet kopuyor bizde her gün bir çok sebeple insan ölüyor ama biz koyun gibiyiz herşeye boyun eğen, ne deniliyorsa yapan, isyanımızı kendi kendimize yapan bi millet olmaktan ne zaman çıkıcaz acaba? atıyorum sadece olağanüstü durumlarda çıkması gereken bi ek vergi olayı çıkar kızarız falan ama gideriz güldür güldür yatırırız sonra ne mi olur tabiki iptal.. yatırmayanlar kârlı çıkar sonrada burası türkiye deriz gene susarız acayip milletiz vesselam.. -cumartesileri çalışmaktan pek hazetmesemde genede laylay geçiyor sıkıcı bi ortam değil çok şükür ki bugün mesela orta kahve ısmarladı patronumuz hepimize pek hora geçti doğrusu :P -akşamda dünkü yemekteyiz programından esinlenerek kıyma içli mantı yapmış bizimkiler lakin ı ıh sadesini tek geçerim kesinlikle - dün akşam vakti pazardan öküz gibi bi çanta aldım kendime içini doldurdumda doldurdum bakalım telefonum çalarsa bulabilicekmiyim (Peeh peh keşke çalsada bulamasan: P) -otobüste yüksek sesle telefonla kesinlikle gereksiz konular(iki kol arasını ölç kaç cm.) hakkında konuşanlar ve sınav salonlarından geçerken tik tok tak tuk topuklu ayakkabılarıyla yürüyen hemcinslerim hakkında söyleyecek hiç bi şeyim yok!!!! - adlarının ne olduğunu bile bilmediğim hatta şahsım adına yapraklarının biraz tüylü gibi olmasından ve nedense kokularını sevmediğimden lakin annemin yazın tüm bahçeyi kaplayan renk renk açan ayçiçek yağı tenekelerindeki o nadide çiçeklerinin adının sardunya olduğunu öğrendim! hayal kırıklığı yaşadım :)) -hAzır doalgaz zaMlanmışken sobaya dönsek, geçsen karşıma, bakışsak güğümün kaynayan buğusunda birbirimise...........(hasarcı engin'den) hahaha :)) güğüm olayına güldüm :))) -bulaşık yıkamak, kilo almak, uyanmak bunlar keşke hiç olmasa di miiiii aha bu şarkı tam bu konuya göre

5 yorum:

Bâd-ı Sabâ dedi ki...

@

Bizim de bi(r) reno vardı :) Soğuk havalarda çalışmazdı. Az mı uğraştırdı bizi. Evde, çaydanlıkta su kaynatırdık; sonra da, motor kaputunda yer alan ve gaz beyni denilen yere usul usul dökerdik. Sonra, satıldı gitti garibim. Emeği çoktur bizde. Bunu da söylemeden geçemeyeceğim vesselâm.

yuri dedi ki...

bizimkide murat 131 :))
reno 12 ler falan süperdir ben severim tam bizim yolların arabasıdır onlar :) ayağımızı yerden kesiyorlarya ona bakalım dimi:)

Bâd-ı Sabâ dedi ki...

@ Olmaz Yuri, olmaz :) Traktör de ayağımızı yerden kesiyor ama :D Biz.. en iyisi ilk fırsatta, arabaları değiştirelim :)) Kışın arıza çıkarıp duruyo(r) bunlar ;) Ben, bir AUDI istiyorum mümkünse :)

yuri dedi ki...

oldu efenim ne demek bende siyah bi nissan micra istiyorum o halde atış serbest:))

Bâd-ı Sabâ dedi ki...

"oldu efenim ne demek bende siyah bi nissan micra istiyorum o halde"

@

Why Not :)